02/01/2022

Θερμοπρόσοψη στα Χανιά: Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Η θερμοπρόσοψη αποτελεί μια συνεχώς αυξανόμενη τάση στις οικοδομές. Πλέον οι μονώσεις και ιδιαίτερα η θερμοπρόσοψη αποτελεί επιτακτική ανάγκη μιας και η έλευση του χειμώνα κάνει την ανάγκη της μόνωσης και της αποτελεσματικής θέρμανσης της κατοικίας σας ακόμα πιο επιτακτική. Σε αυτό το άρθρο από το blog μας θα σας αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα που θα έχετε κάνοντας μια θερμομόνωση στην κατοικία σας, καθώς και γιατί μπορείτε να βασιστείτε στην εταιρεία μας για αγορά υλικών θερμοπρόσοψης και υλικών οικοδομής στα Χανιά.

οικοδομικά υλικά στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ
οικοδομικά υλικά στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ

Θερμοπρόσοψη: Τι είναι και που αποσκοπεί;

Η θερμοπρόσοψη είναι μια επέμβαση στο κτήριο η οποία γίνεται με την προσθήκη θερμομονωτικών πλακών στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου που θέλουμε να μονώσουμε. Σημαντικό είναι το γεγονός πως αναφερόμαστε στις εξωτερικές θερμομονώσεις, μια διαδικασία που είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό για δεκαετίες. 

Με προσεκτική μελέτη η εταιρεία ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕ στα Χανιά σας παρέχει όλα τα υλικά θερμοπρόσοψης για την προετοιμασία της επιφάνειας καθώς και για την αρμολόγηση, τοποθέτηση των πλακών και του λοιπού θερμομονωτικού υλικού. 

Με την ύπαρξη θερμομόνωσης στην κατοικία σας κερδίζετε σε κόστος κλιματισμού και θέρμανσης εξαιτίας των μειωμένων απωλειών σε θερμότητα αλλά και κλιματισμό. Επιπλέον τα υλικά που διαθέτουμε στο κατάστημα μας για τις μονώσεις μας στα Χανιά είναι κορυφαίας ποιότητας και σας χαρίζουν αυξημένη ηχομόνωση, πυροπροστατευτικές ιδιότητες αλλά και διαπνοή στους τοίχους του σπιτιού σας. 

μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα  Τουρνας- Χανιά
μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα Τουρνας- Χανιά

Με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής σας καθώς απολαμβάνετε χαμηλότερους εσωτερικούς θορύβους, πιο ζεστό σπίτι τον χειμώνα, και πιο δροσερό το καλοκαίρι. Επιπλέον κερδίζετε χρήματα από τους μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος και κλιματισμού, ενώ συχνά μπορείτε να προβείτε και σε ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων

Μόνωσεις στα Χανιά: Γιατί είναι τόσο σημαντικές;

Όσοι προβαίνουν σε μόνωση της κατοικίας τους στα Χανιά με υλικά από την εταιρεία μας  το κάνουν κυρίως για 3 λόγους. Ο πρώτος είναι το πολύ ζεστό κλίμα των Χανίων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο χαρίζουν δροσιά στο σπίτι τους και μειώνουν τα κόστη για τον κλιματισμό. Ακολούθως, η θερμοπρόσοψη κατοικίας αλλά και οι μονώσεις μπορούν να θωρακίσουν ενεργειακά την κατοικία και κατά τους χειμερινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα είναι ζεστό και άνετο τον χειμώνα ενώ θα εξοικονομείτε χρήματα για την θέρμανση της κατοικίας σας.

Ο τρίτος λόγος είναι η ύπαρξη υγρασίας σε πολλές περιοχές στα Χανιά. Με την ύπαρξη θερμοπρόσοψης σε μια κατοικία, η υγρασία συναντά ένα επιπλέον εμπόδιο και έτσι το σπίτι (αλλά και όσοι ζούνε μέσα σε αυτό) δεν νιώθουν έντονη την παρουσία της η οποία έχει αντίκτυπο τόσο στην ποιότητα ζωής όσων διαμένουν εκεί, όσο και στην γενικότερη προστασία του κτιρίου. 

Υλικά μονώσεων στα Χανιά: Τεχνογνωσία και Κορυφαίοι κατασκευαστές 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να εγγυηθεί όλων των ειδών των υλικών για την θερμοπρόσοψη της κατοικίας σας στα Χανιά. Με εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο της οικοδομής και του σιδήρου οικοδομών η ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕ πορομηθεύει υλικά μόνωσης παντός τύπου σε όλη την περιφέρεια των Χανίων. Η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού μας αλλά και οι σταθερές συνεργασίες της εταιρείας μας με καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου όπως η KREISEL και η ALCHIMICA αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υλικών που σας παρέχουμε για την μόνωση της κατοικίας σας στα Χανιά.

Υλικά μονώσεων στα Χανιά- Υλικά για Μονώσεις και θερμοπροσώψεις στα Χανιά
Υλικά μονώσεων στα Χανιά- Υλικά για Μονώσεις και θερμοπροσόψεις στα Χανιά

Θερμοπρόσοψη και μονώσεις στα Χανιά: Με την τεχνογνωσία της ΤΟΥΡΝΑΣ.

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση και για το δικό σας σπίτι. Στο κεντρικό μας κατάστημα θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την νέα σας οικοδομή, ενώ στο υποκατάστημα μας στην Αγυιά σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για σίδερα οικοδομών και οπλισμό της νέας σας κατασκευής.  

ESPA banner