18/01/2022

Σίδερα οικοδομής Χανιά: Η ειδικότητα μας!

Από το 1969 η ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕ αποτελεί την σίγουρη επιλογή για σίδερα οικοδομών στα Χανιά. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, καθώς και με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας προμηθεύουμε σίδερα, εξαρτήματα σιδήρου οικοδομών, ηλεκτρικά εργαλεία παντώς τύπου και αναλώσιμα οικοδομής στα Χανιά Κρήτης. Σε αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσουμε για τα σίδερα οικοδομών.

σίδερα οικοδομής χανιά- χάλυβας οικοδομών Χανιά Κρήτης- ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕ
σίδερα οικοδομής χανιά- χάλυβας οικοδομών Χανιά Κρήτης- ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕ - W.carterA bunch of rebar up closeCC BY-SA 4.0

Σίδερα οικοδομής Χανιά Κρήτης: Ασφάλεια για την νέα σας οικοδομή.

Tα σίδερα οικοδομής και τα εξαρτήματα σιδήρου οικοδομών όπως οι φουρκέτες σιδήρου και το πλέγμα κολονών αποτελούν μια απαραίτητη προσθήκη κατά την κατασκευή της οικοδομής σας και οποιασδήποτε κατασκευής με τσιμέντο. 

Ο χάλυβας οικοδομών δίνει σημαντική ενίσχυση στις κατασκευές και είναι απαραίτητο συστατικό μιας οικοδομής.

Αποτελεί ένα υλικό το οποίο έχει διάρκεια ζωής αρκετές δεκαετίες και μπορεί να υποστηρίξει κάθε σας κατασκευή, από ένα μικρό μερεμέτι μέχρι την ανέγερση της οικοδομής σας στα Χανιά. 

χάλυβας οικοδομών- Εξαρτήματα οικοδομής στα Χανιά Κρήτης - ΤΟΥΡΝΑΣ Χανιά
χάλυβας οικοδομών- Εξαρτήματα οικοδομής στα Χανιά Κρήτης - ΤΟΥΡΝΑΣ Χανιά- HardscarfRebar Tying in RawanduzCC BY-SA 4.0

Εξαρτήματα σιδήρου οικοδομών: Πρόσθετη στήριξη και ασφάλεια.

Η εταιρεία μας με έδρα τα Χανιά Κρήτης εξειδικεύεται εδώ και δεκαετίες στην κοπή, κατεργασία μετάλλων και σιδήρου αλλά και στην επεξεργασία χάλυβα οικοδομών για πάσα ανάγκη. Η νέα σας οικοδομή ή και κατασκευή θα διαθέτει τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας καθώς με την προσθήκη σιδήρου στο τσιμέντο, το οπλισμένο πλέον σκυρόδεμα έχει αρκετά αυξημένες αντοχές σε σχέση με πριν. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να σας παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια σε περίπτωση σεισμου, ή και έντονων καιρικών φαινομένων που ενίοτε μαστίζουν την χώρα μας. 

ΤΟΥΡΝΑΣ: Η επιλογή σας για αναλώσιμα οικοδομής στα Χανιά.

Με χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και στα υλικά θερμοπρόσοψης και μονώσεων, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά σιδήρου οικοδομής, αναλωσίμων σιδήρων αλλά και υλικών οικοδομής στην πόλη μας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της έμπειρης ομάδας μας μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας.

Σύμμαχος μας είναι οι σταθερές συνεργασίες της εταιρείας μας με καταξιωμένες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου όπως η ΣΙΔΕΝΟΡ , η Χαλυβουργία Ελλάδος οι οποίες προμηθεύουν την οικοδομή σας με ασφαλές και ποιοτικό χάλυβα οικοδομών για κάθε περίσταση.

Χάλυβας οικοδομών-Επεξεργασία & μεταφορά σιδήρων οικοδομής στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ
Χάλυβας οικοδομών-Επεξεργασία & μεταφορά σιδήρων οικοδομής στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ - ErmellBaustelle-Hölzla-Rebar-6228085CC BY-SA 4.0

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για προσφορά!

Η κατασκευή της νέας σας οικοδομής στα Χανιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα σίδερα οικοδομής καθώς και τα αναλώσιμα οικοδομής και τα πρόσθετα προϊόντα που θα χρειαστείτε χρειάζονται μελέτη και γνώση. Η ομάδα μας στην Λεωφόρο Καζαντζάκη 29 στο Βαμβακόπουλο μπορεί να σας ενημερώσει και να σας κατευθύνει για την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση  για την οικοδομή σας. Το εργοστάσιο μας στην Αγυιά είναι έτοιμο να σας προμηθεύσει με τα απαραίτητα σίδερα για την οικοδομή ή την κατασκευή που επιθυμείτε.

Εμπιστευθείτε μας τα όνειρα σας!

ESPA banner