18/01/2022

Χρώματα σπιτιού στα Χανιά: Επέλεξε χρώμα και κάντο μόνος σου!

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει η τάση για ανακαίνιση σπιτιού και για ελαιοχρωματισμούς. Πολλοί από τους πελάτες μας επιλέγουν πλαστικά χρώματα από το κατάστημα μας στα Χανιά για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

 Με την ποικιλία σε χρώματα, βερνίκια (ξύλου ή μετάλλου) καθώς και τους διαφόρων τύπων αναλώσιμα για βάψιμο σπιτιού και ελαιοχρωματισμούς η διαδικασία επιλογής προϊόντων για βάψιμο, μόνωση Blog  και ανακαίνιση έγινε πλέον εύκολη υπόθεση. Σε αυτό το άρθρο από το Blog μας θα αναφερθούμε σε κοινές απορίες που διαπιστώνουμε πως έχουν οι πελάτες που επιλέγουν χρώματα οικοδομής, υλικά για θερμοπρόσοψη αλλά και υλικά μονώσεων από το κατάστημα μας.

μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα Τουρνας- Χανιά
μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα Τουρνας- Χανιά

Πλαστικο χρώμα: Επιλέξτε τους καλύτερους κατασκευαστές!

Η επιτυχία μιας ανακαίνισης ή βαψίματος σπιτιού ή δωματίου σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα υλικά κατασκευής. Μέτριας ποιότητας υλικά βαψίματος ενδεχομένως να μην αποδίδουν πιστά τα χρώματα, να χρειάζονται πολλαπλά στρώματα για σωστή εφαρμογή και να μην αντέχουν στον χρόνο. H εταιρεία μας συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες χρωμάτων για τοίχους και όχι μόνο, ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα στο βάψιμο της κατοικίας σας. Η ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕΒΕ έχει σταθερές συνεργασίες με τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες πλαστικών χρωμάτων τοίχων ώστε να είστε σίγουροι για την επένδυση που θα πραγματοποιήσετε στο σπίτι σας.

Χρώματα σπιτιού Χανιά: Η προετοιμασία μετράει.

Προτού προμηθευτείτε πλαστικά χρώματα, βερνίκια, έτοιμα κονιάματα, τσιμέντα και όλα τα αναλώσιμα για το βάψιμο της κατοικίας σας από την εταιρεία μας στα Χανιά θα πρέπει να γνωρίζετε έναν σημαντικό κανόνα: Η προετοιμασία μετράει. Πολλές φορές μια λάθος προετοιμασία είναι ικανή να καταστρέψει το τελικό αποτέλεσμα, ακόμα και αν τα υλικά είναι αρίστης ποιότητας.

Σας προτείνουμε να περάσετε αρκετό χρόνο στην προετοιμασία της επιφάνειας για τέλειο αποτέλεσμα. Το καθάρισμα της επιφάνειας προς βάψιμο, η επεξεργασία με γυαλόχαρτο, η προστασία των κοντινών επιφανειών για αποφυγή λεκέδων καθώς και η προστασία επίπλων, πατώματος και διπλανών τοίχων είναι εξίσου σημαντική όσο και το τελικό βάψιμο του σπιτιού ή του χώρου που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας εκτός από χρώματα βαφής έχει όλα τα αναλώσιμα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία της επιφάνειας και την προεργασία του χώρου βαφής για ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Πινέλα και αναλώσιμα βαφής: Σημαντικότερο απ ότι φαντάζεστε.

Το χρώμα βαφής είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία για μια πετυχημένη ανανέωση χώρου. Ωστόσο τα πινέλα, οι σκάφες βαφής, τα διαλυτικά, οι χαρτοταινίες και γενικά τα αναλώσιμα βαφής δεν θα πρέπει να αφήνονται σε δεύτερη μοίρα καθώς καθορίζουν άμεσα και την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. 

πινέλα και χρώματα σπιτιού στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ
πινέλα και χρώματα σπιτιού στα Χανιά- ΤΟΥΡΝΑΣ- AhybusybeePaint brush dipped in blue paintCC BY-SA 3.0

Σας συστήνουμε να επισκεφθείτε το κατάστημα ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕΒΕ στα Χανιά   και να προμηθευτείτε ανώτερης ποιότητας πινέλα και αναλώσιμα των πιο καταξιωμένων εταιρειών του χώρου. Έτσι, θα είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα στην βαφή και ανακαίνιση του χώρου σας. Επιπλέον, τα ποιοτικά προϊόντα βαφής και αναλώσιμα μπορούν να καλύψουν ατελειες στην εφαρμογή των μη επαγγελματιών ελαιοχρωματιστών. 

Προστατευτικός εξοπλισμός: Πρώτα η ασφάλεια.

Η διαδικασία του βαψίματος αποτελεί μια ξέγνοιαστη και χαρούμενη ασχολία. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε ατυχήματα που μπορεί να μας χαλάσουν την διάθεση και να κρύβουν εκπλήξεις.

Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης
Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης- Andy DingleyChainsaw glovesCC BY-SA 3.0

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία πλαστικών χρωμάτων, μονωτικών, και όλων των ειδών διαλυτικών και βερνικιών, σας συστήνουμε να προμηθευτείτε από το κατάστημα μας και απαραίτητη προστασία για τα μάτια (προστατευτικά γυαλιά), για τα πόδια (προστατευτικά παπούτσια) καθώς και φόρμες εργασίας για ασφαλή και άνετη εργασία. Όχι μόνο θα κάνετε απόσβεση σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά θα έχετε τον προστατευτικό αυτό εξοπλισμό και για άλλες εργασίες που θα προκύψουν!

Χρωματοπωλείο στα Χανιά: Ο σύμμαχος σας!

Η εταιρεία μας, με πάνω από πενήντα χρόνια παρουσίας στα Χανιά είναι η σίγουρη επιλογή και για χρώματα σπιτιού και αναλώσιμα οικοδομής και βαφής. Με κύρια ενασχόληση της το εμπόριο σιδήρου στα Χανιά και με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα σπιτιού και αναλώσιμα είναι σε θέση να σας παρέχει δωρεάν συμβουλές για ανανέωση του χώρου σας πάντα με τα καλύτερα υλικά από κορυφαίους έλληνες και ξένους κατασκευαστές. Με 2 καταστήματα στο Βαμβακόπουλο Χανίων - Κεντρικό κατάστημα, αλλά και το εργοστάσιο μας στην Αγυιά Χανίων είναι ο σταθερός σας σύμμαχος στην κατασκευή, επισκευή ή και ανακαίνιση των χώρων σας! 

ESPA banner