16/02/2022

Εργαλεία χειρός και Ηλεκτρικά εργαλεία στα Χανιά: Tο κατάστημα μας

Στο κατάστημα μας στο Βαμβακόπουλο θα βρείτε μια πλήρη γκάμα σε εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε χρήση. H εταιρεία μας διαθέτει σταθερές συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου όπως η Flex, η FF Group και η Skil.

Ηλεκτρικά εργαλεία στα Χανιά: Εμπιστευτείτε τους καλύτερους κατασκευαστές

Τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι απαραίτητα τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ερασιτέχνη μάστορα: Είναι αναγκαία για κάθε εργασία συντήρησης, ανακαίνισης και εξωραϊσμού της κατοικίας σας. 

Aπό ένα από τρυπάνι χειρός μέχρι κρουστικά δράπανα, γωνιακούς τροχούς, και όλα τα παρελκόμενα τους όπως γάντια, προστατευτικό εξοπλισμό, ρουχισμό εργασίας κ.α., τα ηλεκτρικά εργαλεία και τα εργαλεία οικοδομών που σας παρέχουμε είναι ικανά να φέρουν σε πέρας την κάθε εργασία. 

Σταθερές συνεργασίες με οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις βρίσκονται πάντα στο κατάστημα μας για να είστε σίγουροι πως δεν θα λείψει τίποτα από την γκάμα των εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων που θέλετε στα Χανιά.

ηλεκτρικά εργαλεία χανιά- εργαλεία ρεύματος- ΤΟΥΡΝΑΣ χανιά
ηλεκτρικά εργαλεία χανιά- εργαλεία ρεύματος- ΤΟΥΡΝΑΣ χανιά

Μην ξεχνάτε τον προστατευτικό εξοπλισμό!

Πελάτες που επιλέγουν τα 2 μας καταστήματα στα Χανιά για τα εργαλεία τους ή τα αναλώσιμα οικοδομής τους θα πρέπει πάντα να προμηθεύονται και τον ανάλογο προστατευτικό εξοπλισμό για τις εργασίες που θέλουν να ολοκληρώσουν.

Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης
Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης

Η σωστή προστασία είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια του χρήστη και των γύρω του, το σίγουρο αποτέλεσμα αλλά και την απρόσκοπτη περάτωση κάθε μαστορέματος. 

Σας συστήνουμε να έχετε πάντα μαζί σας προστατευτικά γυαλιά, γάντια αλλά και μπότες ασφαλείας ώστε να αποφεύγεται τυχόν τραυματισμός ή κάποια δυσάρεστη έκπληξη που μπορεί να σας ματαιώσει τα σχέδια.

εργαλεία και προστατευτικός εξοπλισμός- Κατάστημα ΤΟΥΡΝΑΣ Χανιά Κρήτης
εργαλεία και προστατευτικός εξοπλισμός- Κατάστημα ΤΟΥΡΝΑΣ Χανιά Κρήτης

Καταστηματα εργαλειων Χανιά: Ακολουθήστε την εμπειρία μας

Με την πάροδο των ετων η ΤΟΥΡΝΑΣ ΑΕΒΕ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τους καλύτερους κατασκευαστές για την ανακαίνιση της κατοικίας σας ή την ανέγερση της νέας σας οικοδομής. Είτε πρόκειται για χρώματα οικοδομών, χάλυβα και σίδερα οικοδομών, μονωτικά ή και υλικά για μόνωση οι συνεργαζόμενες μας εταιρείες σας προσφέρουν τα καλύτερα υλικά με τα υψηλότερα πρότυπα στην καλύτερη τιμή. Εμπιστευτείτε την μακρόχρονη τεχνογνωσία της εταιρείας μας και ακολουθήστε μας ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις, τα προϊόντα αλλά και τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής.

ESPA banner