06/04/2022

Βερνίκια και μπογιές: Κατάστημα Τουρνάς στα Χανιά

Τα χρώματα, τα βερνίκια και οι μπογιές αποτελούν σημαντικό στάδιο στην ανακαίνιση αλλά και την αρχική βαφή ενός σπιτιού. Πολλοί πελάτες μας έρχονται στο κατάστημα μας στο βαμβακόπουλο Χανίων να να αγοράσουν χρώματα για το σπίτι ή την οικοδομή τους, υλικά θερμοπρόσοψης και υλικά μονώσεων . Εκτός από την κύρια ασχολία της εταιρείας μας με σίδερα και οπλισμό οικοδομών που βρίσκεται στην Αγιά Χανίων στο κατάστημα μας στο Βαμβακόπουλο θα βρείτε βερνίκια, χρώματα και μπογιές για όλες τις εργασίες που σκοπεύετε να κάνετε.

Μονωτικά και χρώματα σπιτιού στα Χανιά- Τουρνας οικοδομικά υλικά
Μονωτικά και χρώματα σπιτιού στα Χανιά- Τουρνας οικοδομικά υλικά

Βερνίκια μετάλλου στα Χανιά: Μεγάλη ποικιλία- Ασυναγώνιστες τιμές

Tα βερνίκια σιδήρου και μετάλλου που σας προσφέρουμε στα Χανιά προέρχονται από τις καλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο των χρωμάτων. Είτε επιλέξετε κάποια ελληνική ή ακόμα και ξένη εταιρεία, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των εταιρειών που σας προμηθεύουμε αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Εταιρείες όμως η Vivechrom αποτελούν κορυφαία επιλογή εκτός από πλαστικά χρώματα και σε βερνίκια για διάφορους τύπους μετάλλων. 

μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα Τουρνας- Χανιά
μονωτικά και χρώματα οικοδομών και σπιτιών στα Χανιά- Πλαστικά χρώματα Τουρνας- Χανιά

Δώστε βάση στην προετοιμασία για βάψιμο

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός: Αυτό ισχύει και στα βερνίκια και τις μπογιές που προορίζονται για βάψιμο, ανακαίνιση ή αλλαγή χρώματος στον χώρο σας. Η προετοιμασία μιας επιφάνειας για βάψιμο συχνά - αν όχι πάντοτε- θα πρέπει να παίρνει παραπάνω ώρα από το κατεξοχήν βάψιμο. Μια επιφάνεια βαφής με σωστή προετοιμασία σας δίνει την σιγουριά πως δεν θα φαίνονται τυχόν ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσει την σωστή εφαρμογή των χρωμάτων και των βερνικιών και εν τέλει θα αναδείξει το τελικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας στα Χανιά σας συμβουλεύει να πάρετε τον χρόνο σας και να ασχοληθείτε αρκετά με την προετοιμασία για βάψιμο οποιασδήποτε επιφάνειας.

Φορέστε προστατευτικό εξοπλισμό

Ο προστατευτικός εξοπλισμός κατά το βάψιμο είναι κάτι που πολλοί συχνά ξεχνάμε. Θα πρέπει πάντα να φοράτε προστατευτικά γάντια, μάσκα και προστατευτική στολή ώστε να μην εκθέτετε τον εαυτό σας στα τοξικά χημικά και τις οσμές της οποιασδήποτε βαφής, είτε πρόκειται για βερνίκια ξύλου, βερνίκια μετάλλου, πλαστικά χρώματα ή μονωτικά.

Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης
Aναλώσιμα οικοδομής και χρώματα σπιτιού - Τουρνάς Χανιά Κρήτης

Τα υποδήματα ασφαλείας είναι εξίσου σημαντικά ενώ και τα προστατευτικά γυαλιά μπορούν να σας προστατεύσουν από κάποιο ατύχημα κατά το βάψιμο του σπιτιού σας.

Μην ξεχάσετε τα αναλώσιμα βαφής

Εξίσου σημαντικά είναι και τα ηλεκτρικά εργαλεία ή τα εργαλεία χειρός που μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε διαφορετικές και δύσκολες εργασίες, ή να γλιτώσετε χρονο σε σύγκριση με το να κάνατε την ίδια δουλειά με τα χέρια.

Στο κατάστημα μας στο Βαμβακόπουλο Χανίων θα βρείτε πινέλα, αναλώσιμα οικοδομών/ κατασκευής , γυαλόχαρτα, σπρέι και ότι άλλο απαραίτητο ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μια συμβουλή για βάψιμο από το κατάστημα χρωμάτων μας στα Χανιά

Το βάψιμο μιας επιφάνειας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που συχνά απαιτεί και μεγάλο κόστος χρημάτων: Σας συμβουλεύουμε να περνάτε με ειδικό αστάρι ξύλου ή μετάλλου τις βαμμένες επιφάνειες ώστε να είστε πάντα σίγουροι για την αντοχή της βαφής στον χρόνο. Όχι μόνο θα προστατεύσετε την περιουσία σας, αλλά θα αναδείξετε και το αισθητικό  αποτέλεσμα. 

Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε τα προϊόντα και την τεχνογνωσία μας από το 1969! 

ESPA banner